Veronika L. Odesláno Březen 14, 2020 Share Odesláno Březen 14, 2020 Ahoj, chtěla jsem se zeptat, s přítelkyní si budeme hledat práci v Amsterdamu. Obě mluvíme plynule anglicky, holandsky vůbec. Víte o nějakých firmách, kterým se vyvarovat, popř. které by jste naopak doporučili?:) (Prosím ne přes agenturu té mám plné zuby :D) děkuj i:) Citovat Odkaz na příspěvek
Michal K. Odesláno Březen 14, 2020 Share Odesláno Březen 14, 2020 A jaky typ práce hledáte/kvalifikace máte? Pokud vím tam dost cizinců v aj pracuje pro Booking.com či uber (ne tak velká)-admin, IT, manažerské.. Booking má v Amsterdamu hrozně špatnou pověst ? Mluvím z vlastní zkušenosti, radši se tomu vyvarovat. Znám ale někoho kdo pracoval na německém helpdesku a ta slečna mi povídala, že se musela ptát i o povoleni dojit si na záchod. Náhodou jsem byl na pohovoru (předtím, než jsem mluvil s tou výše uvedenou slečnou ? ) a musím říct, že takové jednání jsem snad nikde nezažil (případně dejte vědět a napíšu vám tu do soukromé zprávy. Citovat Odkaz na příspěvek
Marcelus Odesláno Březen 14, 2020 Share Odesláno Březen 14, 2020 Ahoj, prosím vás dělá někdo v Primarku ve Waalvijku? Chtěl bych jen vědět kolik hodin se tam dělá týdně? ( tedy 8 hodin denně? ) Pokud je to více denně tím lépe, chtěl jsem jen vědět zda tam jsou alespoň osmičky 5 dní v týdnu. Jedu přes OTTO tak se ptám. Díky Citovat Odkaz na příspěvek