Přejít na obsah
Veronika L.

Storno zájezdu s CK Exim Tours – má zkušenost

Doporučené příspěvky

Dobrý den,chci přidat svou zkušenost s CK exim.Zájezd s odletem 22.6. kompletně zaplacen (cca 80000,-).Dne 23.3. jsem stornoval po emailu (perfektní komunikace CK Exim K.Vary p.G.),bez rušení smlouvy (v emailu pouze žádost o storno),paní mi poslala kopii storno dokumentu (stornováno 6000,- /4 krát 1500,- za 4 osoby,tak jak je uvedeno ve smlouvě 65 dní před zájezdem) a 7.4. my poslali zbytek peněz na konto.

Musím přiznat ,že jsem ani nedoufal,že mi peníze pošlou,tak že patřím k těm šťastnějším a CK Exim rozhodně hanit nemůžu,vůči mé osobě smlouvu dodržela (akorát peníze přišli 15 den) a celou dobu se mnou komunikovala,jak na emailu pobočky,tak po messengeru (Honza).Slíbil jsem,že dám vědět ,když se něco pohne,tak to dávám na vědomí a všem přeji pevné nervy.

Upraveno uživatelem Veronika L.
Odkaz na příspěvek

To je super. Jen mě štve, že cestovky teda nejednají nějak jednotně. Někdo peníze dostane, někdo ne. Někdo musí doplatit,k aby dostal voucher, někdo ho dostane na zaplacenou zálohu. Když už někdo dostane voucher, tak ho má buď na celou zaplacenou částku, někdo ne... Pak babo raď...

Odkaz na příspěvek

Dobrý den...tak teď nevím...jsem bezradná...stornovat či nikoliv? Dnešní odpověď od Exim Tours...

Dobrý den

storno poplatek je stále stejný- nenavyšujeme jej, na 8. měsíc zatím stále stejné podmínky, na tento zájezd zatím vouchery nenabízíme

pokud prezident podepíše podmínky schválené vládou a situace se změní budeme měnit podmínky i my.

Tak stornovat za cenu 1500 na osobu nebo čekat? Odlet měl být 6.8....tak takto zatím jedná Exim Tours a reagují na maily rychle a korektně...

Odkaz na příspěvek

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Reagovat na příspěvek...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

O nás

Staň se turistou a sdílej své zážitky s ostatními! Komunitní projekt PlanetaCestování.cz je určen všem milovníkům nejen turistiky, ale obecně všem kdo rádi objevují a poznávají nová místa nejen v České republice.

Co zde najdete?

Především tipy, kam se vydat na výlety. Ať už jde o hrady, zámky či zříceniny... turistické trasy a netradiční místa, která zatím zná jen pár vyvolených. Komunita přidává nejen popisy míst, ale především osobní zkušenosti.

Jak se mohu připojit?

Patříte mezi vášnivé turisty či jen občasné víkendové výletníky? V obou případech se můžete během pár vteřin registrovat a přidávat své postřehy ze všech Čech, Moravy i Slezska. Každý je zde vítán!

Potřebujete poradit?

Pokud máte problém či dotaz napište na:

• info@planetacestovani.cz.cz
    • Vytvořit...