Veronika L. Odesláno Duben 10, 2020 Share Odesláno Duben 10, 2020 (upraveno) Dobrý den,chci přidat svou zkušenost s CK exim.Zájezd s odletem 22.6. kompletně zaplacen (cca 80000,-).Dne 23.3. jsem stornoval po emailu (perfektní komunikace CK Exim K.Vary p.G.),bez rušení smlouvy (v emailu pouze žádost o storno),paní mi poslala kopii storno dokumentu (stornováno 6000,- /4 krát 1500,- za 4 osoby,tak jak je uvedeno ve smlouvě 65 dní před zájezdem) a 7.4. my poslali zbytek peněz na konto. Musím přiznat ,že jsem ani nedoufal,že mi peníze pošlou,tak že patřím k těm šťastnějším a CK Exim rozhodně hanit nemůžu,vůči mé osobě smlouvu dodržela (akorát peníze přišli 15 den) a celou dobu se mnou komunikovala,jak na emailu pobočky,tak po messengeru (Honza).Slíbil jsem,že dám vědět ,když se něco pohne,tak to dávám na vědomí a všem přeji pevné nervy. Upraveno Duben 10, 2020 uživatelem Veronika L. Citovat Odkaz na příspěvek
Michal K. Odesláno Duben 10, 2020 Share Odesláno Duben 10, 2020 Díky za sdílení zkušeností! Pomohlo Citovat Odkaz na příspěvek
Veronika L. Odesláno Duben 10, 2020 Autor Share Odesláno Duben 10, 2020 To je super. Jen mě štve, že cestovky teda nejednají nějak jednotně. Někdo peníze dostane, někdo ne. Někdo musí doplatit,k aby dostal voucher, někdo ho dostane na zaplacenou zálohu. Když už někdo dostane voucher, tak ho má buď na celou zaplacenou částku, někdo ne... Pak babo raď... Citovat Odkaz na příspěvek
Veronika L. Odesláno Duben 14, 2020 Autor Share Odesláno Duben 14, 2020 Dobrý den...tak teď nevím...jsem bezradná...stornovat či nikoliv? Dnešní odpověď od Exim Tours... Dobrý den storno poplatek je stále stejný- nenavyšujeme jej, na 8. měsíc zatím stále stejné podmínky, na tento zájezd zatím vouchery nenabízíme pokud prezident podepíše podmínky schválené vládou a situace se změní budeme měnit podmínky i my. Tak stornovat za cenu 1500 na osobu nebo čekat? Odlet měl být 6.8....tak takto zatím jedná Exim Tours a reagují na maily rychle a korektně... Citovat Odkaz na příspěvek
Ondra Odesláno Duben 14, 2020 Share Odesláno Duben 14, 2020 Zdravím, CK prý předložila vládě nějaké další jejich požadavky... nevíte jaké? Citovat Odkaz na příspěvek
pvalosek@ema Odesláno Květen 4, 2020 Share Odesláno Květen 4, 2020 30.3. jsme stornovali zájezd na Djerbu .Potvrdili nám stornovací poplatek 3000 Kč a ,že nám vrátí 10998 K.Dosud jsme nedostali ani korunu a vzhledem k našemu věku 75 let je to neseriozni.Tak stouto cestovkou už nikdy Ing Peter Valošek CSc Citovat Odkaz na příspěvek