Přejít na obsah
Veronika L.

CA Zájezdy.cz – Zrušení zájezdu (storno): Naše zkušenost

Doporučené příspěvky

Prosím je někdo v situaci ze koupil zájezd u CA konkrétně Zájezdy.cz, uhradil první zálohu , druhá na má být k 23.4. , mezitím koncem března ho oslavila sama CK České kormidlo , ze nám sama stornuje zájezd( zřejmě si nevěřili, ze zájezd bude) a peníze ze storno poplatku dá na voucher, odpověděla jsem ano, od té doby CK nic, za to CA mi napsala ze mužů storno pouze pokud doplatím nejdřív 14 tisíc, včera mi napsali ze jen 10 tisíc a teprve pak mi daji voucher na částku , mně to přijde jak PAT a MAT práce , prosím vaše názory .... já nic už doplácet nechci !!! Je to celé zmotané...jedna se o zájezd v červenci ...

Odkaz na příspěvek

Dobrý den, mám stejnou zkušenost od CA zájezdy.cz.  3/2020 mi napsali CK České kormidlo, že mi zájezd zdarma stornují a zaplacenou zálohu převedou na voucher, který bude platit 18 měsíců. . Voucher sice vyčíslili, ale na jinou částku než jsem zatím zaplatila na záloze- cca o 16 tis. Kč větší. Rozdíl prý si mám řešit s CA Zájezdy.cz. Nyní Zájezdy.cz chtějí po mě doplatit tu částku cca 16 tis. Kč. k datu druhé splátky 23.4.2020. Taky se jim nelíbilo, že stornují zájezd přímo s CK České kormidlo a ne přes ně. Zájezd je na červenec do Itálie. Nechápu že chtějí něco doplatit, když zájezd byl stornován CK České Kormidlo 3/2020. Prý za mě doplatili CA Zájezdy.cz těch cca 16 tis. Kč. CK České Kormidlo. Při dotazu přímo CK České kormidlo, ať mi napíšou, zda a kdy zaplatili Zájezdy.cz za mě zálohu, tak mi napsali, že tyto informace mi nemohou sdělit. Dle právníka nemám nic doplácet.

Odkaz na příspěvek

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Reagovat na příspěvek...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

O nás

Staň se turistou a sdílej své zážitky s ostatními! Komunitní projekt PlanetaCestování.cz je určen všem milovníkům nejen turistiky, ale obecně všem kdo rádi objevují a poznávají nová místa nejen v České republice.

Co zde najdete?

Především tipy, kam se vydat na výlety. Ať už jde o hrady, zámky či zříceniny... turistické trasy a netradiční místa, která zatím zná jen pár vyvolených. Komunita přidává nejen popisy míst, ale především osobní zkušenosti.

Jak se mohu připojit?

Patříte mezi vášnivé turisty či jen občasné víkendové výletníky? V obou případech se můžete během pár vteřin registrovat a přidávat své postřehy ze všech Čech, Moravy i Slezska. Každý je zde vítán!

Potřebujete poradit?

Pokud máte problém či dotaz napište na:

• info@planetacestovani.cz.cz
    • Vytvořit...