Přejít na obsah
Veronika L.

Invia: Storno zájezdu (jak postupovat) a chytrá záloha

Doporučené příspěvky

Po mě Invia nejdřív chtěla storno poplatky 13800 Kč když jsem se začala dost bránit jak telefonicky tak písemně tak mi napsali že mi poskytnou voucher a když jsem s tím souhlasil, tak dnes mi napsali že nabídnutou možnost voucheru ruší a že chtějí doplatit dovolenou (odlet 29.5 Kréta za 35000 Kč pro 3 osoby) tak to budu muset řešit právní cestou, tohle už nedávám. Na jejich argument, že za nás zaplatili letenky jsem od nich chtěla fakturu že to opravdu zaplatili - na to zatím žádná odpověď

Upraveno uživatelem Michal K.
Odkaz na příspěvek

Taky zaplacená jen chytrá záloha, před cca 2 týdny jsem posílal storno formulář, mezitím přišla upomínka o platbě (do 31.3.), poté o nezaplacení, a dnes se už ozvala pracovnice.. napíše do Pantouru o vyčíslení storna (skutečně vzniklých nákladů) a že to taky chvilku potrvá.. nejspíš budeme doplácet (očekávám cca 30% ceny zájezdu).. prostě to chce čekat, mají toho hodně. pošlete jim formulář se stornem a čekejte

Odkaz na příspěvek

My jsme sice měli jen maďarské lázně Bukfurdo pro dvě osoby s vlastní dopravou v termínu 7.5. až 11.5.2020, které jsem stornovala už 23.3.2020 a zatím žádná odezva. Mám prý sledovat stránky CK Invia. Tam jsem také vyplnila nabízený formulář s jejich poznámkou, že se do pěti pracovních dnů ozvou, ale zatím se nikdo neozval. Formulář jsem vyplnila už před 14 dny. 

Odkaz na příspěvek

Já jsem ve fázi, kdy mám zaplacenou zálohu 2x1500, celková cena zájezdu je 32.000 Kč. Do 31.3.2020 jsem měla doplatit cca 6.000, do 8.6.2020 asi 23.000 Kč. Komunikace s Invií je strašná, ptám se na konkrétní věci (cca 3 dotazy v e-mailu) je mi pouze napsáno,že mi dovolenou na mou žádost!!!! KTEROU JSEM NIKDY NEUDĚLALA, převedou na voucher, který lze vyčerpat příští rok. Takže tam se na něco ptát je opravdu naprosto k ničemu. A teď když čtu příspěvky výše, tak nevím zda jim mám věřit, že mi voucher poskytnou. Storno poplatky po mě chtějí zhruba 6500 Kč. Tak nevím jestli raději nezaplatit ty a vykašlat se na vše.

Odkaz na příspěvek

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Reagovat na příspěvek...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

O nás

Staň se turistou a sdílej své zážitky s ostatními! Komunitní projekt PlanetaCestování.cz je určen všem milovníkům nejen turistiky, ale obecně všem kdo rádi objevují a poznávají nová místa nejen v České republice.

Co zde najdete?

Především tipy, kam se vydat na výlety. Ať už jde o hrady, zámky či zříceniny... turistické trasy a netradiční místa, která zatím zná jen pár vyvolených. Komunita přidává nejen popisy míst, ale především osobní zkušenosti.

Jak se mohu připojit?

Patříte mezi vášnivé turisty či jen občasné víkendové výletníky? V obou případech se můžete během pár vteřin registrovat a přidávat své postřehy ze všech Čech, Moravy i Slezska. Každý je zde vítán!

Potřebujete poradit?

Pokud máte problém či dotaz napište na:

• info@planetacestovani.cz.cz
    • Vytvořit...