Marcelus Odesláno Duben 12, 2020 Share Odesláno Duben 12, 2020 Zdar lidi, zajímalo by mě, jestli se mu to jen zdá (dle fotek) a nebo, zda má impact model opravdu výrazně vyšší vzorek podrážky, než Freerider pro model... A pakliže, ano, poprosil bych někoho, kdo Impacty jezdí o info, jestli to není na úkor přilnavosti na pedálu... A poslední dotaz ohledně velikosti.., souhlasí ty velikosti tak nějak s obecným standardem, nebo bych měl oproti obvyklé (své) obuvi pořídit o číslo větší, nebo naopak menší? Za všechny dobré rady a postřehy předem díky Citovat Odkaz na příspěvek
Michal K. Odesláno Duben 12, 2020 Share Odesláno Duben 12, 2020 Mám impacty dvoje a jedny freeridy. Freeridy mají určitě ohebnější podrážku, dobře cítíš pedál. Na kratší vyjížďky jsou fakt super. Impacty mají tu podrážku tvrdší nebo jsou méně ohebné. Mám Deity platformy a na těch ty impacty nic moc. Ale mám na druhým kole Sainty a na těch sedí jak přibité. Můj dojem z impcatu, ochrání perfektně nohu pokud jezdíš kamenité traily... Mám i kotníkové a ty jsou super. Citovat Odkaz na příspěvek