Michal K. Odesláno Duben 12, 2020 Share Odesláno Duben 12, 2020 Zdravím, mám v plánu vyměnit kotoučové brzdy na horské 29" kole. Momentálně tam mám Brzdový třmen: BR-M447 a Brzdová páka: BL-M445 plus kotouče 160 Shimano sm-rt 54S. To není žádný zázrak. Chtěl bych jít cestou minimálně jetých bazarových brzd. Docela se mi líbí od Sramu level TL + bych chtěl dát kotouče Shimano SLX SM-RT70S vzadu nechat 160 a dopředu dát 180. Bude mít tato úprava nějaký citelný rozdíl oproti tomu co tam mám teď? Jezdím na XC převážně v lese ale přesouvám se i na silnici. Vážím 70 kg takže si nemyslím že bych využil nějaké 4 pístky. Jakou bych měl volit redukci dopředu kvůli většímu kotouči? Vidlici mám suntour raidon úchyt nejspíš soukromou zprávu. Citovat Odkaz na příspěvek
Marcelus Odesláno Duben 12, 2020 Share Odesláno Duben 12, 2020 Používám deore řadu 6... K nim kupuji sintry (zlaté od Force) .. Trochu více žerou kotouče ale Brzdí. Čím jsou teplejší tím víc brzdí... Jednou jsem tam dal organiky... Taky od force.. Při 500 m sjezdu v Makedonii přestaly brzdit úplně... Počkat a opatrně sjíždět... Měl jsem taky brzdy 445 a poradili mi tady SLX, šel jsem tedy do brzd SLX a kotouče XT, destičky origo co byly u brzd a je to paráda a to mám 120kg Citovat Odkaz na příspěvek