Michal K. Odesláno Duben 12, 2020 Share Odesláno Duben 12, 2020 Ahoj, prosím o radu. Montoval někdo z vás na toto kolo teleskopickou sedlovku? Ani za boha nemůžu protáhnout bovden do sedlové trubky, zkoušel jsem to i z druhé strany. Opravdu by se mi hodil někdo, kdo přesně na tomto modelu teleskopku montoval. Díky za radu. Citovat Odkaz na příspěvek
Marcelus Odesláno Duben 12, 2020 Share Odesláno Duben 12, 2020 Já mám taky nějakého "Lva" ? ale ovládání je vedeno bokem. Budeš si muset pomoct nějakým dalším lankem na protažení rámem. Zkus pohledat na YouTube nějaké video... Citovat Odkaz na příspěvek
Adam Frydrych Odesláno Červen 26, 2020 Share Odesláno Červen 26, 2020 V 12. 4. 2020 at 17:53, Michal K. napsal: Ahoj, prosím o radu. Montoval někdo z vás na toto kolo teleskopickou sedlovku? Ani za boha nemůžu protáhnout bovden do sedlové trubky, zkoušel jsem to i z druhé strany. Opravdu by se mi hodil někdo, kdo přesně na tomto modelu teleskopku montoval. Díky za radu. zdravím Tě,mě to teprve čeka.Chtěl jsem se zeptat jestli se ti to povedlo?Jaký model maš kross?Ja mám earth 4.0 2019 Citovat Odkaz na příspěvek