Přejít na obsah
Veronika L.

Zrušení / storno zájezdu u CA Invia – Zkušenost, recenze

Doporučené příspěvky

Tak jsem znova napsala paní D, Invia volala a chtějí doplatit chytrou zálohu až pak dají voucher.?má to logiku sakra...

Dobrý den, paní Dostálová ,Nezlobte se, ale vůbec se mi nelíbí,jak tady CK fungují. Nyní to mají posvěcené od vás, že můžou dávat voucher . Není to absolutně správné ,mají se řídit obchodními podmínkami .Tak jak to chtějí po nás. My máme objednaný zájezd do Chorvatska ,dvě rodiny na jedné smlouvě ,CA Invia, to jsme také původně nechtěli, ale bylo nám řečeno ,že je to v pohodě. Další věc, že jsme nebyli vůbec prodejcem upozornění, že naše smlouva není smlouva o zájezdu dle paragrafu ,ale pouze smlouva o cestovní službě. V dodatku ve smlouvě tedy máme, že se na nás nevztahuje Faktor 100 od Invia ,ani pojištění proti úpadku CK. Dosud jsme poslali Invii,, chytrou zálohu,, 3000 Kč a pojištění od AXA ,které mělo být i proti stornu, 2200 Kč.

To ale na pandemii prý neplatí. Nyní po nás chce Invia doplatit do 50% zálohy. Pro moji rodinu to dělá 18000 Kč. Jinak nás prý podstoupí finančnímu oddělení jako neplatiče. Jak můžu poslat v této době další peníze, když nevím, jestli CK nezkrachuje. A na mě se tím pádem nebude vztahovat pojištění proti úpadku. Chtěli jsme voucher na již zaplacenou část ,ale bylo řečeno, že nejdřív musíme poslat peníze dle smlouvy a pak nám můžou poslat vouchery. Takže já musím dodržovat smlouvu dle jejich podmínek a zaslat peníze i v této situaci a oni nemusí. Oni mi místo mých peněz můžou vrátit voucher, který ještě dostanu jen možná a ani nevím jestli bude pojištěný ,když mám pouze jednu cestovní službu na smlouvě. Opravdu mi to přijde jako vydírání a veliký tlak. Nebo otevřete hranice a nechte mě odjet na dovolenou do Chorvatska autem a Já zaplatím úplně v pohodě Celý zájezd. Prosím můžete se mi vy nebo někdo k němu problému vyjádřit ? Děkuji s pozdravem B. B.

Odkaz na příspěvek

Určitě pište Ddostálové, ale vynechal bych zmiňování nabídek typu "Faktor 100" a "chytrá záloha". D. určitě nemá čas zkoumat marketingové triky, kterými si Invia získává klienty. Navíc ona je laik, který o cestovním ruchu nic neví, v takovémto textu se úplně ztratí. 

Odkaz na příspěvek

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Reagovat na příspěvek...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

O nás

Staň se turistou a sdílej své zážitky s ostatními! Komunitní projekt PlanetaCestování.cz je určen všem milovníkům nejen turistiky, ale obecně všem kdo rádi objevují a poznávají nová místa nejen v České republice.

Co zde najdete?

Především tipy, kam se vydat na výlety. Ať už jde o hrady, zámky či zříceniny... turistické trasy a netradiční místa, která zatím zná jen pár vyvolených. Komunita přidává nejen popisy míst, ale především osobní zkušenosti.

Jak se mohu připojit?

Patříte mezi vášnivé turisty či jen občasné víkendové výletníky? V obou případech se můžete během pár vteřin registrovat a přidávat své postřehy ze všech Čech, Moravy i Slezska. Každý je zde vítán!

Potřebujete poradit?

Pokud máte problém či dotaz napište na:

• info@planetacestovani.cz.cz
    • Vytvořit...