jarmila.vyso Odesláno Leden 14 Share Odesláno Leden 14 Hledám spolucestující na dovolenou k moři.Je mi 66 let,nekouřím,ale kuřačka mě nevadí.Bydlim kousek od Prahy na kladensku.Jarmila Citovat Odkaz na příspěvek
Milka Odesláno Leden 27 Share Odesláno Leden 27 Jsem z Českých Budějovic, také bych ráda jela k moři, ale nemám s kým. Nedávno mi zemřel manžel a jsem sama. Je mi 67 let, stále jsem aktivní a pracuji, ale přizpůsobím se termínu dovolené. S manželem jsme plánovali cestování, ale bohužel osud tomu nechtěl. Sama jet nechci, nikdy jsem sama necestovala a nedovedu si to představit. Citovat Odkaz na příspěvek
Dada Odesláno Únor 22 Share Odesláno Únor 22 Ahoj, jsem z Tábora je mi 65 také stále pracuji, onemocněla mi kamarádka, takže také nemám s kým jet. Chtěla bych jet asi v dubnu někam za teplem k moři. Cestuji na jaře skoro každý rok, většinou na 7-10 dní do Egypta do hotelu lepší střední třídy, ale na destinaci ani hotelu netrvám. Dáša Citovat Odkaz na příspěvek
1960dana Odesláno Březen 2 Share Odesláno Březen 2 Ahoj, i já hledám parťačku na dovolenou k moři. Chtěla jsem letos okolo velikonočních svátků , není podmínkou. Hlavně aby bylo teplo a pohoda. Dana - 63 let. Citovat Odkaz na příspěvek
nikol Odesláno Březen 9 Share Odesláno Březen 9 Ahoj Dano, odkud jsi? Mně je 61 let, bydlím kousek od Brna a také bych ráda vyrazila někam za teplem a slunečními paprsky. Ozvi se mi a můžeme se domluvit. Citovat Odkaz na příspěvek