nikol Odesláno Leden 26 Share Odesláno Leden 26 Ahoj. Hledám pohodovou kamarádku na dovolenou u moře. Je mi 60 let, jsem temperamentní nekuřačka. Bydlim kousek od Brna. Upřednostňuji lepší hotel s All inclusive. Anna Citovat Odkaz na příspěvek
Sisina Odesláno Únor 28 Share Odesláno Únor 28 Fajn, já také bych někam k moři, nejlépe v dubnu. Mám ráda též hezké hotely a bezpečné destinace. Jsem nekuřačka, bezproblémová, určitě se domluvíme. Sisina Citovat Odkaz na příspěvek
nikol Odesláno Březen 1 Autor Share Odesláno Březen 1 Ahoj, odkud jsi a kolik je Ti let? A kam by ses ráda podívala? Já jsem poslední roky cestovala s potomky spíš do exotiky, nyní jsem zůstala na ocet a mám problém s jazykovou bariérou. Tak se ozvi, budu se těšit. Anna Citovat Odkaz na příspěvek
bdin Odesláno Duben 1 Share Odesláno Duben 1 Zdravím nechtěl by někdo do Egypta v dubnu Citovat Odkaz na příspěvek
bdin Odesláno Duben 1 Share Odesláno Duben 1 před 33 minutami, bdin napsal: Zdravím nechtěl by někdo do Egypta v dubnu V 1. 3. 2023 at 21:27, nikol napsal: Ahoj, odkud jsi a kolik je Ti let? A kam by ses ráda podívala? Já jsem poslední roky cestovala s potomky spíš do exotiky, nyní jsem zůstala na ocet a mám problém s jazykovou bariérou. Tak se ozvi, budu se těšit. Anna Ahoj jsem od Rakovníka je mě 52 a chtěl bych do Egypta Hurgada spíš blíž k Hurgada a podívat se do města a tak odpočívat Citovat Odkaz na příspěvek