Iveta Odesláno Březen 25 Share Odesláno Březen 25 Ahoj, hledám spolucestující k moři (přibl. 50-57let). Řecké ostrovy, Portugalsko a jiné destinace. Miluji moře, turistiku, poznávání, relax i zábavu. Možnost setkání před cestou je samozřejmostí. Jsem jako ryba ve vodě, takže můžeme mít každá i vlastní program. Ivča Citovat Odkaz na příspěvek
Hannah Odesláno Duben 11 Share Odesláno Duben 11 Hezký den Ivčo, nabízím spolucestovaní na Mallorce od 12.8.-19.8. s CK Emma poznávací zájezd a pak mám ještě přikoupeny opět dvoulůžkový pokoj od 19.8.-26.8. pro poznávání po vlastní ose, moře, ... Hana Citovat Odkaz na příspěvek
Majka Odesláno Duben 21 Share Odesláno Duben 21 Ahoj, Ivčo, plánuju letos Portugalsko. Pokud bys měla zájem, ozvi se. Majka Citovat Odkaz na příspěvek
Iveta Odesláno Duben 24 Autor Share Odesláno Duben 24 Ahoj Majko, platí stále to Portugalsko? Napsala jsem odpověď do tvé schránky a přidala můj cestovatelský email. Ivča Ahoj Hano, díky moc za nabídku na Mallorku. Škoda, že mám v tom termínu zrovna zaplacenou poznávačku, jinak bych se okamžitě přidala. Poslala jsem ti do schránky zprávu s mým cestovatelským emailem. Třeba se domluvíme na další cestě...Ivča Citovat Odkaz na příspěvek